Ureche s-a ales cu un dosar penal, după ce a amenințat un jurnalist

Renumitul scandalagiu, fratele alcoolului, s-a ales astăzi cu un dosar penal, după ce a reușit să amenințe un jurnalist, că-i dă foc la casă. Cu atât mai rău, i-a amenințat familia cu  moartea.

„Politia Municipiului Petroșani, a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii  infracțiunii de amenințare.”, a declarat Bogdan Nițu, purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara, jurnaliștilor de la AtacdeBucuresti.ro. Numitul este cunoscut, cu tulburări de comportament, cu atât mai rău, a fost internat de m-ai multe ori în ospiciu, dar de fiecare dată, a reușit să fugă.

Mai mereu, persoanele certate cu legea, își fac de cap, nestingheriți de oamenii legii. Un scurt rezumat: la sosirea polițiștilor, agresorul a avut curajul să-i îmbrâncească, arătând semne obscene. Așa de bine, sunt instruiți polițiștii, că în ultimul timp, apar după ce victima este căzută la pământ, s-au în cel mai rău caz înjunghiată.

0saves
If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top