UN TÂNĂR ACUZĂ JANDARMII CĂ L-AU BĂTUT. CÎTEVA PAHARE L-AU ÎNCURAJAT SĂ IA O AMENDĂ

Un tânăr din Municipiul Petroșani, consumase cîteva păhărele, nu pot să precizez exact ce s-a întâmplat, dar cert este că, acele păhărele, l-au felicitat cu o amendă de 1000 lei. După  cum  zice legea, nici jandarmii nu-s ușă de biserică, dar nici paharul nu-i frate cu cetățeanul. Mai pe scurt să înțelegeți, nu ai voie să consumi alcool pe domeniul public.

Urmare la solicitarea dumneavoatră facem următoarele precizări:

“În seara zilei de 15 februarie a.c., în jurul orei 22.30, jandarmii aflați în misiune în municipiul Petroșani s-au autosesizat cu privire la faptul că un bărbat consuma băuturi alcoolice pe domeniul public. De asemenea, la solicitarea jandarmilor, bărbatul a refuzat să prezinte actul de indentitate sau date referitoare la identitatea sa. În cele din urmă, pe baza datelor avute la dispoziție, jandarmii au reușit să afle identitatea tânărului și l-au sancționat contravențional pentru consum de băuturi alcoolice în locuri publice și pentru refuzul de a da relaţii pentru stabilirea identităţii sale, în conformitate cu Legea 61 din 27 septembrie 1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice. Valoarea sancțiunii contravenționale aplicate de jandarmi fiind de 1000 lei. Tânărul a recunoscut săvârșirea faptelor, asumându-și pe bază de semnătură conținutul procesului verbal de constatare a contravenției întocmit de jandarmi și a menționat că ”nu are alte obiecții” cu privire la cele consemnate.De asemenea, tânărul a preluat pe bază de semnătură exemplarul 2 al procesului verbal de constatare a contravenției.” A declarat  Căpitan Pătru Iulian, Compartimentul Informare și relații publice- IJJ Hunedoara

“M-a atacat o Jandarmerie, că am băut o gură de bere, nu m-au legitimat, m-au atacat, m-au adus în Bosnia, și m-au bătut degeaba. Motivul, că am băut o gură de bere. Era unul din Lonea, negru, și m-au dus în Praga și m-au bătut. Venisem de la muncă. Am băut la muncă, 3,4 beri și acum băusem, o gură în fața Poliției, băgasem sticla de bere în buzunar, să u beau de față cu ei. M-a lovit unul negru, din Lonea, Cimpa. Are ceva personal cu mine. Îl știu. Sînt niște sifoane. Lucrez la Spedition. Mă numesc, Fazekaș Tiberiu “.

0saves
If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top