Tineri prins de polițiști din Hunedoara! La furat. Ce au pățit tinerii.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii Poliţiei Municipiului Hunedoara au reuşit identificarea a doi tineri, unul în vârstă de 18 ani şi un minor de 16 ani, ambii din localitatea Teliucu-Inferior. Cei doi sunt cercetaţi de poliţişti  pentru  săvârșirea, în noaptea de 30/31.08.2018, a unei infracțiuni de furt calificat.

Potrivit probatoriului, cei doi ar fi pătruns prin efracţie în locuinţa unei persoane din localitatea Teliucu-Inferior (despre care aveau informaţia că este placată din ţară) şi au sustras mai multe bunuri (în special electrocasnice şi alimentare). Fapta a fost sesizată la trei zile de la comitere, în cursul zilei de 03.09.2018, de către o rudă a părţii vătămate, care a observat urmele de efracţie şi a solicitat sprijinul poliţiştilor în vederea identificării autorilor spargerii.

În cursul zilei de ieri, poliţiştii hunedoreni au efectuat două percheziţii domiciliare la locuinţele celor doi tineri, de la care au recuperat bunurile sustrase.          În urma probatoriului administrat în cauză, tânărul în vârstă de 18 ani a fost reținut pentru o perioadă de 24 ore și depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Hunedoara, urmând să fie prezentat magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara în vederea luării măsurilor legale.

Bunurile recuperate urmează să fie restituite persoanei vătămate, iar poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor doi.

0saves
If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *