Șah, urmează matt!

În urma disputelor avute în ultimele săptămâni cu așa zisul jurnalist Robert Wagner, adevărul a început încet încet să-și arate fața. Mai exact, cel puțin 4 plângeri penale îl așteaptă pe Wagner să dea cu subsemnatul pentru faptele lui nu tocmai ortodoxe.

Acesta a adunat în ultima vreme mai multe plângeri penale, de la instigare pâna la șantaj și nu numai. Dacă acesta va fi găsit vinovat riscă pedeapsa cu închisoare de la 1 la 5 ani.

Problemele pentru el însă nu se opresc aici, după ce acesta a încercat să-mi arunce vina în spate și să scape basma curată, prefăcându-se în sfânt, acesta a publicat o înregistrare din sediul Poliției chiar de pe dispozitivul lui, semn că numai el o avea. Înregistrare pentru care va fi audiat și întrebat de unde o are.

Cum a mai spus  și în materialul trecut, se crede perfect dar acesta încală legea.

Se pare că acesta uită cuvântul lege atunci când e la “muncă”.

În alt material specificasem că acesta a pus autoritățiile pe drumuri în mod eronat că îmi bat copii și soția (fapt nedovedit) și am argumentat la rândul meu că acesta nu își recunoaște proprii copii fiind numai în birturi. Ei bine, despre acel birt vorbim, unde domnul sfânt intră cu bunul lui amic Alin Dascălul și bagă tigară după țigară cu toate că legea interzice acest lucru.

Toate armele se întorc spre el.

Oamenii din Valea Jiuluiu s-au săturat să stea la cheremul acestuia și să se teme de el, tocmai de aceea plângerile se tot adună, însă nimeni nu a avut curajul să se exprime până acum, de frica acestui om și de relațiile pe care acesta se laudă că le are, exemplu fiind un angajat ApaServ hărțuit de acest sifon.

Asteptăm ca Parchetul De Pe Lângă Judecătoria Petroșani să-și facă treaba și să pedepsească un adevărat un pseudo-jurnalist conform legii.

Tot odată, așteptăm organele competente să ne aducă la cunoștință, controalele făcute la acesta cu referire la arma din dotare, cum își ține acesta arma la distanță de copii și de ce se lăfăie cu ea prin oraș..

Ancheta însă nu se oprește aici. Acest ordinar trebuie să plătească pentru mârșeviile lui și pentru necazul aruncat asupra unor nevinovați doar pentru a-și câștiga existența.

După cum s-a observat, vorbim numai cu dovezi clare, tocmai de aceea vom reveni cu noi dovezi și cu noi acuzații la adresa sifonului.

0saves
If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *