Primim la redactie – Scandal pe o bucata de teren intre doua familii din Petrosani

Un conflict mai vechi intre doua familii din Petrosani pentru o bucata de teren a ajuns sa degenereze in scandaluri si amenintari, a determinat familia Galatan sa ne trimita o scrisoare deschisa la redactie, sperand ca va fi cineva care le va face dreptate:

„Subsemnatul Galatan Dumitru Nelutu cu domiciliul in Petrosani, strada Paraieni, …, va rog a ne sprijini deoarece trecem printr-o situatie foarte dificila, rog redactia newsvj.com a se implica si a face lumina in cazul nostru, dorim sa dam spre mass-media, sa prezentam un caz deosebit de grav unde consideram ca abuzul inca este la putere, politistii nu vor sa faca dreptate, dorim cazul nostru sa fie publicat in presa.

In data de 18.02.2018, in jurul orelor 11 – 12 amiaza, a venit un echipaj al politiei Petrosani care a mers la fata locului, impreuna cu familia Buta. Mama mea, Ititesc Cornelia, vazandu-i, a mers acolo sa vada despre ce este vorba si cand a ajuns acolo, agentul de politie, care nu s-a prezentat cine este, a amenintat-o pe mama ca ni se va face dosar penal si ca o sa merg la puscarie.

Mama a incercat sa vorbeasca si aduca argumente de a clarifica situatia, agentul de politie a plecat si nu a vrut sa stea de vorba cu mama mea. Ulterior am aflat ca il cheama agent P.S.

A doua zi am fost la politie cu actele, pentru a incerca sa clarificam situatia si unul dintre agenti a incercat sa stea de vorba cu mine. In momentul in care au aflat despre ce este vorba, agentul la expediat sa plece de acolo si pe mama mea expediind-o acasa cu acte cu tot.

Avem suspiciunea ca familia Buta ar avea relatii la politia Petrosani deoarece santem tot timpul amenintati cu politia, cu dosare penale si bataie. Mentionez faptul ca aceasta familie Buta are conflicte cu mai multe persoane, noi neavand probleme cu alti vecini, cu alte persoane. Va multumim cu respect pentru intelegere.”

Ne-am deplasat la fata locului pentru a obtine mai multe informatii pe care le-am grupat in materialul video urmator:

VIDEO

0saves
If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *