Primaria Petrosani a inceput evacuarile impotriva celor care nu au platit chiriile

Se știe foarte bine că în orașul Petroșani există un număr destul de mare de persoane asistate social. Pe lângă venitul minim garantat aceștia au primit din partea Primăriei Petroșani și o locuință.

Când au fost date în folosință,aceste locuințe erau dotate cu strictul necesar dar, odată cu trecerea timpului prin aceste locuințe s-au perindat tot felul de persoane, cărora le-a fost mai ușor să facă din asta o afacere sau în cel mai rău caz să devasteze totul.

Noi am stat de vorbă cu domnul primar, care ne-a declarat că” Primăria Petroșani cunoaște acest caz de aceea suntem în proces cu aceste persoane,procese care durează destul de mult timp până la soluționare. Știm că aceste locuințe au fost devastate, s-au dat avertismente, amenzi. Noi am avut o atitudine tolerantă, datorită copiilor, pentru că dacă ar fi sancționați părinții așa cum ar trebui, aceștia ar avea de suferit. De multe ori recuperăm datoriile acestora fără evacuare”.

Ca o părere, Primăria ar trebui să facă un inventar al acestor locuințe. Sunt familii care trăiesc într-o singură cameră cu 4-5 persoane, poate și mai mulți…dar,din câte am aflat pe surse în aceste locuințe au intrat abuziv tot felul de persoane,”fetițe” etc.

Poate sunteți învățați să trăiți ca în codru domnilor locatari,dar gândiți-vă la copiii voștri. Dați-le dreptul la civilizație și la sănătate, pentru că acea zonă este un focar de infecție.

0saves
If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *