„Familie greu incercata in prag de sarbatori”

In noaptea de joi spre vineri, in municipiul Lupeni, strada Tineretului, bloc D2, s-a declansat un incendiu care a pornit de la un cablu electric.

In apartament locuieste mama si fiica de 14 ani, care din fericire erau plecate in momentul tragediei, mama era la serviciu iar fetita era la bunica sa, care sta in aceeasi scara.

Apartamentul a fost afectat in proportie de 90 la suta. Asociatia Parco Cavalii a venit in sprijinul acestora alaturi de administratorul SC Meduza SRL Lupeni, Dani Lacatus, Consilierii locali PRM, Nasalean Ionut, Moldovan Emil Luke.

Acestia au dus un ajutor material, alimente ,dulciuri , haine si incaltaminte .De asemenea fetita va participa gratuit la lectii de echitatie la Asociatia Parco Cavalli si lectii de badminton cu profesorul Ionut Nasalean.Oricine doreste sa ajute cu materiale de constructii , mobila,etc sa ia legatura cu noi le telefon 0763796147.

0saves
If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *