DAJ MITUT a vrut sa imi dea mancare sa nu mai scriu de el

Cu ceva timp in urma l-am sunat pe DAJ MITUT si l-am intrebat daca e ”sifon” la politie sau nu, pentru ca l-am prins in anumite ipostaze ce mi s-au parut suspecte. El a raspuns haiotic ca nu e sifon la politie dar precizeaza ca e amic.

Va voi pune la dispozitie o convorbire telefonica purtata intre newsvj.ro si DAJ MITUT, unde el spune ca vrea sa imi ofere lapte si niste mere , etc . L-am intrebat unde lucreaza, iar el a zis ca asta e problema lui.

Pai, daca acest domn este zis asa darnic, de ce nu le zice politistilor asta, poate ei interpreteaza atfel situatia? Eu am interpretat-o asa cum v-am prezentat-o acum.

DAJ MITUT, pai, daca esti bogat, ajuta oamenii care sunt saraci, nu incerca sa ma cumperi pe mine, vezi doamne tu ala cinstitul! Vom reveni cu noi informatii din ancheta cu privire la mai multe aspecte ce il incrimineaza pe numitul. Va vom spune ce diploma are, cum a obtinut-o si multe altele.

0saves
If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top