Ceartă între “jurnaliști”. Cine sunt și ce ascund?

De curând un mic scandal mediatic stârnește curiozitați dar și râsete în mediul online. Totul până azi când m-am decis să-mi pun întrebări. Cine și de ce?

Să facem prezentările. Andrei Cîmpean, jurnalist la MicnewsVJ, voluntar în Petroșani, reprezentant al acestei asociații din București – fără studii superioare.

În colțul din dreapta, fost paznic la un liceu din zonă, renumitul jurnalist Robert Wagner, din Petroșani, cunoscut pentru dezvăluirile din cazul Berbeceanu, fost angajat al Antenei. Alături de el se afișează și Alin Dascălul, în momentul de față, un necunoscut. Povestim și despre acesta puțin mai târziu.

De curând, în mediul online, ( observatorul național ) a apărut un articol despre Andrei Câmpean fiind numit “Băiatul ăsta care se intitlulează jurnalist” dar a fost menționat și de faptul că acesta nu știe să scrie corect fiind cu mintea incețoșată.

Replica acestuia nu a întârziat să apară. în publicațiile lui Andrei Cîmpean de pe newsvj, apare numele Robin Hood, aluzie la Robert Wagner acesta fiind descris ca un manipulator dar și ca un fost mentor al acestuia.

Vorbești de mintea mea înțețoșată, dar eu nu am închis ochii niciodată, așa cum ai făcut-o tu, mi-am păstrat coloana vertebrală și am decis să mă descurc fără ajutorul tău. Acuma, când pădurile tot mai tăiate, știi că vor ajunge soldații la tine, dar tu Batman, mai dai și cu sabia ( sau mă rog) în stânga și în dreapta.

Acesta i-a adus acuzații jurnalistului Robert Wagner, precum că ar fi fost îndemnat să se informeze și să creeze articole despre anumite persoane din Valea Jiului, cauzându-i probleme și colecționând o serie de amenințări.

Totul stabilit până aici. Doi oameni mari ce încearcă să-și dovedească nevinovăția.

Astăzi tocmai mi-am pus un semn de întrebare când am aflat că Andrei Câmpean primise vizita celor de la protecția copilului.

Observatorul Național redactează că acesta ar fii avut pobleme cu legea în anul 2014 când soția lui a ajuns la protecția copilului. Nu intrăm cu această știre în detalii momentan, însă curiozitatea m-a împins să mă întreb, ce s-a întâmplat astăzi, de ce tocmai astăzi?

Din surse se zvonește ca Robert Wagner a sesizat autoritățile. De ce? Din răzbunare sau dorința nevinovată de a face rău? Am început să mă documentez. Nu vreau să iau apărarea diavolului, dar din surse întreb: Cum poate și el ca tată la rândul lui să anunțe protecția copilului când el nu își vede proprii copii, stând atârnat prin baruri ?

0saves
If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top