AUDIO-Povești clătinate. Afirmații mincinoase.

Autorități puse pe drum doar pentru a face rău și declarații defăimătoare la adresa lui Andrei Câmpean. Conform siteului de știri observatorul național.ro, apar declarații a directorului adjunct DGASPC Hunedoara; Carmen Cristian.

“Problemele pentru Câmpean nu se opresc aici. Poate cea mai gravă dintre ele este că și-ar fi abuzat partenera de viață chiar în prezența copiilor minori. (….) În luna septembrie, mama (soție) cu doi copii minori au beneficiat de serviciile Centrului Maternal Hunedoara, unde au stat 9 zile, respectiv din 19.09.2014 când a intrat cu dispoziția 148 și în 29.09.2014 a fugit împreună cu cei doi copii la concubinul actual în Petroșani…”

Andrei Câmpean a contactat-o pe doamna Carmen Cristian pentru a cere o notă explicativă conform declarațiior de pe site.

“O să mă uit și eu. Eu nici măcar nu am vorbit cu nimeni (…..) Eu nu cred că este declarația noastră de presă pentru că noi nu am dat asemenea declarație.”

Andrei Câmpean nu neagă faptul că acesta ar fii avut probleme cu soția în anul 2014 însă declară că de atunci nu și-a lovit soția.

“Într-adevăr, în anul 2014 am avut un conflict familial cu soția, dar greșeala aceasta nu a mai repetat-o.Copii mei nu au fost niciodată bătuți. Nici nu se pune problema să-mi lovesc soția sau copii.Soția mea a stat acolo doar 3 zile nu 9 zile. Cele depe observatorul național sunt niște afirmații defăimătoare la adresa mea, Robert Wagner încearcă să mă distrugă cu disparare pentru că am refuzat să-i mai fac jocurile” – a declarat pentru Bliț Andrei Câmpean. Acesta mai spune că în curând vor mai apărea anumite dovezi despre nevinovăția lui.

Vom reveni cu informații ce scot adevărul la iveală. De ce încearcă Robert Wagner să distrugă cu orice preț un “pseudo-jurnalist”, pe care îl suna non-stop și căruia i-a fost mentor? Veți afla în curând.

Video

0saves
If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *